På landtur med Kristina …

I denne uge er jeg jo alene – mand og unger er ikke hjemme. John er på aftenhold og ungerne er på ferie til torsdag hos deres AG og FP. Det er helt underligt bare at være MIG derhjemme. Hyggede mig ellers i går. Lavede nem aftensmad og så fik jeg besøg af Kristina og senere Michael, der ville komme og hjælpe mig med at sætte nye pærer i C3eren. Jeg havde ellers forsøgt mig, men jeg kunne simpelthen ikke få løsnet de to store pærer i forlygterne. Er glad for Michael så mit brok på Facebook og kom mig til undsætning. Tak for hjælpen, hvis du læser med her, Michael!
Kristina og jeg tog derefter på »Landtur« Hvilshøj rundt og endte ved Kraghede Sø, hvor vi nød det gode vejr og bare havde en hyggelig aften. Skøn aleneaften! I aften skal tiden vist slås ihjel med en god omgang løb – nok en lidt længere tur. Trænger til at få brændt noget energi af, efter en afslapningsaften hjemme igår. Er helt restløst!!!!

Leave a Reply

Skriv et svar