En lang update… I grove træk!

Ja, der er sket meget hen over sommeren. Sommerferien blev skudt i gang med parmiddag i Allerup og dagen efter den årlige omgang Løkken Koncert sammen med Kristina og Lasse. Vi havde en skøn dag og aften i Løkken – og vejret var med os! Savnede de “gamle” hoveder fra Børglum og Hallund kær, men mon ikke de er med næste år?!

Ferien bød på en tur på Mors, hvor vi løste mordgåder på Højriis slots ruin og overnattede ved Viborg i Campingvognen. Turen gik herefter til Hjerl Hede og jeg må sige jeg blev glædeligt overrasket over stedet dernede. Fik så meget ud af turen og ungerne elskede det. Vi valgte at køre til Give og finde en campingplads, hvor Maiken og Nicholai også var med deres unger og her blev vi et par dage – hvor vi bl.a. besøgte Legoland i følgeskab med ungernes AG og FP, der kom og joinede os dernede. Super hyggeligt! Det var meningen vi skulle have været i Ree Park, men valgte at springe over og satsede i stedet på en fællestur med Johns familie senere på sommeren – i stedet blev vi på campingpladsen, hvor vi hyggede et par dage med familien. Give er nu en dejlig lille by – selve campingpladsen, var nu ikke noget at råbe hurra for – men det var ok! Og så var her udendørs opvarmet pool – klart et plus!
Vi fik også skaffet os billigt hø til vinter – og brugte en hel dag på at køre hø hjem og op på loftet. Sikke lange arme vi fik af det. Ellers har vi brugt tiden med vores naboer og diverse venner på kryds og tværs med selskab i haverne. John holdte også fødselsdag for nærmeste familie – og han lavede selv maden. Det blev også til en tøse-bytur for mit vedkommende med en “gammel” veninde fra Hjallerup. Sikke en tur! Men en god tur, og jeg håber ikke det er sidste gang vi skal af sted sammen!

Vi snuppede også et par dage i sommerhuset i Hou med et hold gode venner. Det blev vejr til strandture og en masse rødvinshygge og grill i haven og jeg fik løbet en masse dernede. Snuppede en 6 km hver morgen. Dejlig måde at starte dagen på! Min søster fra Hvidovre kom også og besøgte os, og det var virkelig dejligt at se hende igen. Hun havde gaver med til ungerne – så sødt af hende! Nu må vi se om vi ikke kan få os snøvlet sammen til at besøge hende næste år?!

Chili fik ny 20 tommer cykel og vi har fået cyklet en del her i ferien. Små ture med ungerne og så ud og spise madpakker forskellige steder. Dejlig måde at holde ferie på. Teltet i haven blev også brugt og vi har nydt at sove derude på de varme sommernætter! Hestene blev også brugt og det har været med at udnytte alle de lækre stubmarker der er rundt omkring os!
Jeg nåede mit mål (trods ferien) med at løbe 80 km i juli måned! Er lidt stolt af mig selv! Og jeg klør på i august måned også.

Lotus lærte også at cykle uden støttehjul, et par ture frem og tilbage i vores indkørsel med mor her holden i hende, og hun cykelde selv derud af! SÅ FLOT! Og sover nu også uden ble. Hvor bliver vores små børn af? De bliver så store?!?!

Det var vores 3-ugers ferie – i grove træk. Er ikke sikker på jeg har fået det hele med -men en god del af det og jeg ved vi har haft en af de bedste ferier længe. Vi har bare nydt ferien og vi føler vi har fået en hel masse ud af den. MEN, det var nu også dejligt at starte op på job igen og se sine kollegaer. Ja, selv ungerne var glade for at komme i SFO og Børnehaven igen. Chili begynder først i skole den 11. august, så hun hygger i SFOen i denne uge.

I går fik vi presset halm og kørt det i stakladen. Vi har forresten billigt halm til salg, hvis det skulle have nogen interesse? Byghalm, i 180 cm, 120 kr. pr. stk. (Afhentning på Østermarksvej) Del gerne budskabet!

Leave a Reply

Skriv et svar