På landtur..

Jo jo, kom da på Jerslev Marked og mødte da en del bekendte deroppe. Bl.a. mødte jeg min søsters far, min kusine og hendes mand og nogle forældre til nogle unger fra dagplejen og lidt fra Rakkeby Skole. Det var altså en sjov aften! Var med min veninde. Hold nu op, hvor havde vi det skægt. Desværre kunne hendes veninde ikke komme med om aftenen i teltet pga sit barn ikke kunne blive passet, men så kunne hun jo køre os til teltet. Vi startede ved min venindes venner på tanken i Jerslev. Der blev kigget lidt heste og boder og teltet blev også set – vist nok så rigeligt. Vil i hvert fald gerne takke for en god og sjov aften.

Hovedet har det fint i dag. Er lidt rusten og hæs, men så er det heller ikke værre.
Chili ville så gerne lege med Morten og da vi havde været i Hjallerup efter en pakke blev Chili sat af hos Morten. Lotus ville så også gerne lege med Merle, så vi har aftalt at jeg henter hende, når hun skal hjem og sove til middag. Jeg har udnyttet det tomme hus og fået ryddet op i hele huset og gjort rent. Der findes virkelig ikke noget bedre, næsten… he he.

Leave a Reply

Skriv et svar