Man skal ikke se sig tilbage… og dog…

… det har alligevel været en ganske god weekend. Fredag stod i festens tegn og halvdelen af lørdag gik dog også med at pleje tømmermænd, fra min side af. Men der blev da hygget og nydt familielivet. Chili ville rigtig gerne over og lege med Morten og det fik vi arrangeret. Lotus blev så også og legede en times tid eller to med Merle, inden jeg hentede hende hjem til middagslur. Åh, som de hyggede de bette børn. De havde en superdag hos Lasse og Mette. Lørdag aften hentede John pizza, film og snold – og så blev der ellers hygget til den helt store guldmedalje.

I dag søndag blev brugt på at sove længe og handle ind til hele ugen. Vi tog alle sammen ud for at handle og købe lidt godt ind til frokost. Maiken og Nicke kom forbi med ungerne og spiste med. Vi købte ind til lækkert frokostbord. Ren Familien-Mortensen-Stil. Det var gode sager!
De havde også gaver med. Både til Chili men også mig. Jeg fik en Cowparade ko – en jeg længe har ønsket mig. Gav min veninde Michala en magen til i barselsgave. Synes den er så sød.
Chili fik de der nye slags perler, man giver et spray med vand, så klistrer de sammen. Hun fik også nogle af Morten i fødselsdagsgave. De er virkelig et hit!

Og så har vi bud i Tyskland efter Captain Morgan til John og jeg. Det er jene gure sager!

Leave a Reply

Skriv et svar