Operationen af Chili gik godt…

Onsdag morgen i sidste uge fik Chili fjernet sin fedtknude. Det gik rigtig godt og over middag var hun klar til at indtage Toys R´Us i Hjørring og få sin belønning: 4 Monster High dukker. Tapper pige vi har, der bare klarede hele sygehus-turen til UG! Chili kom også op og besøgte mit arbejde og viste stolt sit ar. Det blev noget større end de havde sagt, men knuden havde vokset siden sidst. Vi håber bare på det gror fint sammen. Chili fik en fin Thea-bamse af Hjørring sygehus. Flot ting, de deler ud til børnene, der får lavet lidt større ting deroppe.

I weekenden var vi i sommerhus med Bitten og Jørgen. Chili kom først ned i Sommerhuset om lørdagen, da hun skulle til sin venindes fødselsdag. Hun sov så hos Bella fra fredag til lørdag og havde bare sådan en god tur derovre og var ikke til at rykke hjem igen.

Ellers har uheldet forfulgt mig i år 2014. Startede med en omgang madforgiftning/diarre, der varede en uges tid, så fik jeg hornhindebetændelse i det ene øje, der sluttede af med en omgang tårekanalsbetændelse! Og for det ikke skal være løgn, flækkede jeg en tand et par dage efter og har siden gået med den ondeste tandpine + en forkølelse oveni. Skal ned til tandlægen torsdag og have rykket tanden ud, da det “bare” var en visdomstand. Held i uheld, kan man vel sige!
Vi havde trods mine uheld, en virkelig hyggelig tur i sommerhuset med vores dejlige venner. En masse god mad, vin og danske film blev nydt! Det fås bare ikke meget bedre!!

Leave a Reply

Skriv et svar