Nabohjælp når den er bedst…

Torsdag skulle jeg til tandlægen kl. 9 og havde derfor rigtig god tid til at stå op med ungerne og få dem afleveret. Jeg er så uheldig at ramme en løs kantsten oppe i byen, der lå gemt i sneen og smadrede fælgen på min lille sorte bil = punktering. Heldigvis fik jeg fat i vores søde nabo, der kom og reddede min morgen. Jeg kunne nemlig ikke selv få dækket af med det kit der var i bilen og det kunne stærke mænd heller ikke, der kom mig til undsætning ved skolen i Klokkerholm. Jeg fik sendt dækket af sted og kunne så hente det igen hos naboen om aftenen og det var klart til at sætte på bilen igen. Det var bare i orden! Jeg nåede tandlægen og fik rykket min visdomstand ud – av og så var det ellers af sted på job. Har så gået med lidt ondt siden da og er på smertestillende. Glæder mig til jeg er ovre det.

Lørdag var vi på besøg hos vores gode naboer/venner sammen med min far og Annegrete til spisning. Birthe havde lavet farmormad, som vi kalder det. ORV, det var gode sager! Vi fik indviet deres nye flotte køkken og hygget det bedste vi kunne. Virkelig en dejlig aften.

I dag søndag har vi været ude og kælke med ungerne og bygge snemænd. Det tør jo, så det er helt perfekt. Solen skinnede og det var virkelig lækkert at være ude og lege. Ellers er der blevet hygget med lune boller og god aftensmad og lidt film. Huset er også blevet endevendt.

Leave a Reply

Skriv et svar