Livet er en othellolagkage…

I dag hentede jeg Morten hjem fra Børnehaven for Mette. Han var syg det bette pus og derefter kørte jeg til Brønderslev for at kigge på tøj til festen den 17. november. Vi skal jo være fine i tøwet når vi skal til Kandis! Den lille sorte skal jo på. Jeg fandt også en lille sort sag og nogle fine smykker dertil. Er så tilfreds og gjorde et kup, hvis jeg selv skal sige det – men var også i samtlige butikker i Brønderslev og har søgt nettet tyndt det sidste lange stykke tid. Men nu er det på plads og jeg kan kun glæde mig til en festlig aften med vennerne. Jeg kunne ikke modstå fristelsen, da jeg gik forbi bageren i Føtex på vej ud. Jeg måtte lige købe en Othellolagkage med hjem til aftenkaffen. John havde helt julelys i øjnene da han så kagen, da han kom hjem. Hi hi. Ungerne smovede også løs i kage inden sengetid. Far kom desværre lidt sent hjem i dag – så det var ikke meget han så ungerne her til aften. Det må vi gøre godt i morgen aften.

Mette bød på kaffe i går eftermiddags – Det var så hygge! Og vi fik lige vendt verdenssituationen og luftet en del tanker og bekymringer. Jeg elsker Mette for hendes skøre påfund. Hun lavede en skriftlig invitation til mig om kaffen fordi jeg har så svært ved at komme uanmeldt (selvom hun siger døren altid er åben) – så en fin lille invitation fik jeg i går – den kunne jeg jo ikke takke nej tak til, vel?!? Thi hi.

Heidi skrev i dag at hun havde “stået” i kø i flere timer, men det lykkedes hende at skaffe billetter til Twillight-filmen i biografen til premieren! ÅH hvor er jeg glad og glæder mig helt vildt!! Det er den sidste film i rækken! Og jeg har kun været til én præmiere før – og det var en gang med Harry Potter, hvor alle var udklædt og man fik en bette gave med hjem! Så er noget spændt på om de gør noget ud af denne her præmiere i Aalborg?!

Leave a Reply

Skriv et svar