Halloweenfest og tur på stranden med hestene…

Fredag aften var der ikke meget at skrive om. Jeg havde det rigtig skidt. Hovedpine og gik bare tidligt i seng. Desværre var hovedpinen der også, da jeg vågnede lørdag – men efter lidt piller, så fik jeg det bedre op af dagen. Vi fik grisene flyttet, så Frank og Fie går hver for sig og de små grislinger har fået deres helt egen boks alene. Det gik rigtig nemt – bedre end sidst vi prøvede i hvert fald. Om eftermiddagen dukkede Susanne og Lars op med en Othellolagkage – slet ikke så tossi endda.

Lørdag aften skulle jeg til Halloweenfest i Svenstrup med arbejdet. Det var sjovt og så fine vi alle var. Maden var i top og vi spillede Ego og hørte en masse skøn musik og ellers fik snakket på kryds og tværs. Nød virkelig aftenen med kollegaerne.

John har brugt søndagen på at hente halm hos naboen og jeg tog af sted ved middagstid til Rødhus Strand for at mødes med en gammel folkeskoleveninde med hestene. Det var bare rigtig hyggeligt og vejret var bare så skønt. Det er ikke sidste gang vi tager af sted i hvert fald. Det var også virkelig dejligt at møde Susan igen og mødte hendes mand og to skønne unger.
Da jeg kom hjem mødte jeg Lars og Jeff på vej af sted fra os af. De havde lige været inde og besøge John mens jeg var af sted. Ann og Lasse kom til en eftermiddagsøl – det var hyggeligt at se dem igen. Så længe siden sidst. De lånte vores el-hegn. De har nemlig fået små ponyer, der skal hjem og gå hos dem.

Leave a Reply

Skriv et svar