Lidt nyt under solen…

Lidt nyt sker da der i det bette hjem. John starter på nyt job pr. 19/9 og kommer derved tættere på hjemmet. Han skal arbejde inde i Hjallerup på Hosta!! Det bliver så godt for vores lille familie, at få far hjem om natten og han også bliver lidt mere frisk. Det er hårdt at arbejde nat, ingen tvivl om det!

Weekenden startede hos naboerne over en kold fyraftensdrik og så hentede vi pizzaer i Hjallerup. Vi havde lånebarn også, og det faldt i god jord med sådan en omgang pizzaer. I weekenden fik vi også masseproduceret hyldebærsaft. 11 liter blev det til i år og vi var endda lidt for tidligt ude. Ikke alle bær var modne, så der var langt imellem vores gode plukkesteder. Men vi fik skrabet nok sammen til en masse lækker saft.

Søndag tog vi op til en gammel klasseveninde og hentede en ny landhane. Vores Ejner døde desværre i sidste uge af alderdom. Så nu har vi fået lille Helmut. Helmut Junior som han hedder efter sin far. Helmut er ikke så gammel og er lidt klejn i det – men han skal nu nok blive en stor og prægtig hane, når han bliver rigtig voksen. Derefter tog vi op til min far og Annegrete med en lækker jordbærtærte og der var Louise og Jens der også – så vi fik nogle hyggelige timer sammen deroppe. Dejligt at se at Annegrete har det godt. Hun har været igennem nogle frygtelige dage men er nu igennem det og er “fritstillet” og kan se fremad. Vi er så glade og lettede!

I dag er jeg 15+0 uger henne og er i 16. uge. Det begynder at kunne ses rigtigt nu og jeg tror også jeg er begyndt at mærke lille “Ib” sprælle rundt nu, når jeg slapper af i en stille stund. Så hyggeligt!

Leave a Reply

Skriv et svar