En weekend i selskab med gode venner…

Fredag startede (næsten) traditionen tro ud med stjerneskud hos naboerne. Det er altid så hyggeligt. Lotus’ veninde var hos naboen og kom over og legede – så det var jo ren win-win.
Lørdag havde vi inviteret vores gode venner: Birgitte & Peter + Hans Christian og Pernille til aftensmad. Nøj, det var godt at se dem igen og hvor var det en dejlig aften.

Søndag kom en mand med en bobcat, som vi havde lejet. John ville have muget ud hos hestene og det fik han dagen til at gå med. Chili skulle til fødselsdag i Aalborg Zoo og var væk det meste af dagen, så Lotus og jeg tog til Syvsten på Loppemarked. Vi kom hjem med en billige tremmeseng til lille Ib og lidt legetøj til Lotus. Vi tog på handletur i Sæby og lavede en tur ud af det. Stille og rolig søndag. Jeg døjede lidt med plukveer i går søndag, så da vi kom hjem, blev resten af søndagen tilbragt på sofaen for at få lidt styr på plukveerne og den ømme mave.

John var lidt spændt her til morgen. Han havde jo første arbejdsdag på sit nye arbejde i Hjallerup, hos Hosta. Håber og tror det bliver rigtig godt for ham, ja os alle sammen. I hvert fald dejligt at have ham hjemme hos os om aftenen og natten nu. Selvom man lige skal vænne sig til hans snorken igen. Hi hi.

Leave a Reply

Skriv et svar