Lidt godt og blandet…

Idag var vi oppe ved 7 tiden og begyndte så småt at gøre os klar. John skulle lige have ryddet sne så vi kunne komme fra huset. Inden vi kørte afsted ringede naboen om vi ville komme og rykke ham fri. Han havde kørt sig fast i gravemaskinen. Men vi skulle jo afsted – så det måtte blive efter vores aftale – hvilket også var ok med naboen. Vi kom afsted til Aabybro teltudlejning selvom vejret ikke lige var det bedste og turen kostede os 800 kr smiley Chili valgte at stille sig lidt for tæt på gasbrænderen og futtede sin 800 kr dyre Hummel flyverdragt af. Ærgeligt og alligevel godt der ikke skete mere end et grimt hul. Hun ved jo godt man ikke må gå tæt på sådan en og stod lidt derfra – hvilket åbentbart var nok til at futte hul på dragten. ØV. Og da vi kom hjem havde naboen fået sig fri – så det skulle vi ikke tænke på alligevel.

Da vi kom hjem igen lidt før middag måtte John endnu engang ud og rydde sne – da vi næsten ikke kunne komme ind af indkørslen. Så meget sne var der kommet i løbet af bare 2 timer! Nu må det altså MEGET gerne snart stoppe. Er så træt af sne!

Chili og jeg er lige kommet op fra en lille “morfar” – så vi er klar til hyggeaften i aften med de søde naboer. Vi glæder os og ved Mette laver noget rigtig lækkert til os.

Leave a Reply

Skriv et svar