Endelig weekend…

Jeg var lige et smut forbi min jordemoder i dag. Har de sidste par dage haft det virkelig skidt – troede jeg var ved at få influenza pga den grimme kvalme jeg har haft + jeg havde rimeligt ondt. Fik ringet til jordemoderen, som gerne lige ville se mig. Hun kunne så mærke babys hoved – men det var ikke ensbetydende med at fødslen lige var på trapperne – heldigvis.

Sneen er kommet væltende ind i dag – er noget spændt på om vi er helt lukket inde i morgen? Godt vi har den gule traktor, så vi kan komme fra huset. Vi skal nemlig til møde i Aabybro i morgen formiddag ved Aabybro Teltudlejning om en totalløsning til vores bryllup. Det er vi begge noget spændte på.

Der poppede også lige en lille invitation ind på sms efter aftensmaden. Det var vores søde naboer, der inviterede på aftensmad i morgen. Det glæder vi os alle tre til – og hvis vi nu skulle sne inde – kan vi jo altid bare gå derover. Skønt smiley

Aftenen går med is til Disney Sjov. Chili er lidt træt og skal vist i seng inden Xfactor går i gang.

Håber I alle får en rigtig dejlig weekend…

Leave a Reply

Skriv et svar