Lappehold på Østermarksvej…

I dag kom et Lappehold fra Brønderslev Kommune og gik i krig med Østermarksvej. Ja ja, det er vel bedre end ingenting. Men jeg synes godt nok de hopper over nogle af hullerne. Ja, jeg HAR været ude og inspicere. Det er altså stadig ikke godt nok. Men, det skal de nok få at vide, når de engang er færdige herude. Det tager åbenbart sin tid… Pauser skal jo holdes. thi hi..

I dag har den stået på Babysalmesang i Hellevad kirke. Den er rigtignok blevet fin efter renoveringen. Vi var en kæmpe flok i dag – men Phoenix var lidt pyller i dag – ham synes det var lidt for meget med den nye kirke. Men han var i vældig godt humør efter “timen”, hvor vi skulle hygge med hjemmebag og kaffe.

I går var ellers også en travl og dejlig dag. Først var jeg til mødegruppe ude i Stagsted hos Marie og Freja. Ork, så dejligt de boede helt derude i deres ny-opførte hus. Der efter kørte jeg ned på skolen og hentede pigerne, da de fik fri og så drønede vi til Rakkeby. Vi skulle op efter den fælge til crosseren, som min far havde taget med hjem – i forsøg på at fixe den. Vi har nemlig fået tilsendt en brugt fælge og så skulle jeg jo lige have den gamle hjem så vi kan sætte det sammen. Forhåbentligt kommer vi ud og køre i aften! Jeg håber!!! Da jeg kom hjem, fik jeg lige en bid brød og så pakkede jeg ellers Phoenix i barnevognen og travede til Ørum klubhus. Vi skulle holde bestyrelsesmøde i ØSF. Det gik så fint og lidt over 19 kunne vi trave hjem igen. Jeg var godt nok sulten der – men heldigvis havde John lavet aftensmad, som jeg bare lige kunne opvarme. Phoenix var god ved sin mor i nat. Han sov sammenhængende 6 timer i nat! DET VAR GULD VÆRD! Amen jeg siger jer, at jeg er et nyt menneske i dag med så meget søvn ud i ét! Han fik en hurtig flaske og så sov han videre til 7.30. Vi andre stod dog op 6:30, og fik pigerne godt af sted i skole.

Leave a Reply

Skriv et svar