Brønderslev Kommune har sovet i timen!!

Efter jeg er kommet på barsel og er blevet bevægelig igen – så går/løber/Cykler jeg dagligt på Østermarksvej. Vejen er blevet SÅ dårlig det sidste års tid – det er helt forfærdeligt. Jeg fik derfor nok en dag, jeg havde god tid og tog billeder af samtlige huller og filmede hvordan bilerne kørte ude på midten og nærmest påkører hinanden, når de kører forbi hinanden. Jeg lagde det på Facebook og “taggede” Brønderslev kommune i opslaget (Jeg gjorde sådan at man kunne se mit opslag på kommunens side – på godt gammeldags dansk!). Derefter gik debatten ellers i gang derinde. Alle med kendskab til Østermarksvej, gav sig tilkende og brokkede sig! Alt dette sendte jeg videre til Teknisk Forvaltning, Kommunen samt to vejformænd! Der gik ikke 20 minutter, så havde jeg fået svar tilbage, at de ville “sende et lappehold tirsdag”. Altså i morgen!? Ja ja, det skal så være EN STOR lap. Nu må vi se hvad der sker. Tror de får sig en overraskelse over at se hvor ringe den vej egentlig er og det ikke hjælper noget at lappe hist og pist! Det er så dårligt at Brønderslev Kommune ikke gør noget ved vejene i kommunen. Det ender jo med, at ingen gider flytte herud for man kan ikke færdes på vejene og det ser også bare trist og grimt ud! Dårlig prioritering fra Brønderslev Kommune. De burde bruge pengene lidt mere fornuftigt! – Hvis I spørger mig?!?!
Et udpluk af kommentarer på Facebook:

Ville været hvis der kom ny asfalt på, ikke til at gå der med barnevogn eller bil”

“Har snart smadret hjulene på bilerne og det er tvivlsomt om det er forsvarligt at sende skolebørnene på cykel til Klokkerholm. Enten vælter de eller må køre på midten af vejen (som alle andre køretøjer vælger).”

“Katastrofalt som den ser ud. Store huller og revner ned gennem asfalten
Meget dårlig prioritering i teknisk forvaltning. Kan ikke forstille mig
En vej i kommunen der er ringere. Mon der er for lidt stemmer i os siden det er gået så galt at man helt har glemt vejen. ingen asfalt ingen lapning, KUN HULLER OG EN NY STRIBE”

Håber de “lapper” når både i bunden af ALLE hullerne og er meget lange. Jeg sidder oppe ved Brd. Hosbond i Br.slev der er rystede over dækkenes tilstand.”

Vi skulle aldrig have været sammen med Brønderslev siden da er det gået tilbage med den Østlige del Ps der er lagt nyt på Hvilshøjvej og andre små veje deroppe som ingen Buskørsel er Der i hvert fald ikke noget vi syntes i kan være bekendt i kommunen der er nogle som sover hårdt Sådan som Østermarksvej ser ud er ikke godt Den vejformand kommer han slet ikke ud eller er han også sparet væk”

“Lappehold. Hvad har de gang i VEJEN ER FULD AF REVNER HELE VEJEN
Det er fuldstændig uacceptabelt at man i teknisk forvaltning lader en vej forfalde så meget at den er ved at falde fra hinanden. Formanden Carsten Fredriksen synes åbenbart ikke at vi skal have rimelige veje at køre på her ude i Ørum Klokkerholm området. Det er flere år siden at vejen blev klasefiseret som værdig trængende men det er jo så besluttet at den kan få en lap. Da asfalten åbenbart er blevet væk til andre formål. Det bliver da en ordentligt lap de skal have med ca 3,5 kilometer i FULD brede”

Det er bare rigtigt der er jo ingen der vil bo på landet med sådan nogle veje man får jo ødelagt sin bil af vi har nøjagtig de samme problemer i Hjørring kommune nu har de sat skilt op at de kommer i uge 18 og asfaltere Rakkebyholm vej den fejler ingenting vi forstår intet”

“Der er ingen stemmer i det for Carsten Frederiksen. Derfor. Ene og alene.”
Men lad os andre også sende en klage ind angående den vej.

Leave a Reply

Skriv et svar