Kærestetur og Sankt Hans…

Simpelthen den bedste og skønneste weekend, længe. Holdt forlænget weekend med René. Chili var hjemme hos sin far i denne weekend, så vi var helt alene. Vi tog en fridag i fredags fra job og så tog vi ud med den orange bil til Service-eftersyn. Vi låne en fin Seat Arona til at køre i, da vi skulle til Hjørring i Retten. Mine forældre gav formiddagskaffe og vi tog rundstykker med.
Turen til Retten gik fint. Vi fik skrevet under sammen med Notaren på vores testamente. Jeg fik en lille rundvisning i Retten. Rigtig sjovt at komme ned i cellerne nedenunder.

Om eftermiddagen tjekkede vi ind på kæresteweekend på Hotel Viking i Sæby, hvor vi nød godt af spa og wellness samt tiden til hinanden. Vi valgte at spise sen aftensmad på Highway lige over på den anden side af vejen. Dejlig weekend, bare os to.

Lørdag fik jeg klippet hækken som jeg plejer at gøre det. Det gik hurtigt og nemt. Jeg nåede det lige inden Sankt Hans. Tjek!

Søndag gik i haven og med Projekt Hønsegård. Mads kom tidligt hjem og hjalp lidt til og hyggede.

Ungerne kom hjem søndag aften og blev glædeligt overrasket, da de så, at vi havde lavet lille vogn og malet havetraktoren til aftenens arrangement i Ørum på Station. I anledning af Sankt Hans var der konkurrence i Ringridning – så vi sadlede op og drog af sted på to havetratorer som Team Nørvang! Sikke et hit!
Team Nørvang Vol. 1 kom på 2. pladsen i ringridning men samtidigt også for bedste “hold” og påfund. Team Nørvang Vol. 2 kom på 3. pladsen. Vognen blev efter konkurrencen flittigt brugt på at køre rundt med byens de små børn. Så hyggeligt. Vi glæder os allerede til næste år og er sikker på vi udvider vognparken med en ekstra vogn efter det gule lyn! Kan kun glæde mig over Renés fixe og kreative gen til at udleve mine skøre påfund.

Og en glædelig nyhed. Vi er endelig ved at få lagt Bredbånd ind på Nørvang! Hvem havde troet det? Og det ikke kostede en bondegård. Stofa har i dag skudt deres forbindelse ind til huset og endda sået græs efter sig igen, inden de kørte. Det er skisme fin service!

Mine forældre er i dag hjemme på gården sammen med René. De ville komme og hjælpe lidt til med lidt små-projekter. Bl.a. så har vi et værelse til Chili, der hænger i bremsen pga. elektrikerfejl og opbygningsfejl. Men de er endelig rettet, så vi kan blive færdige.
Og så vil jeg lige slutte af med at billede fra vores store dag. Et billede min svigerfar har taget. Er sindssyg glad for det.

Leave a Reply

Skriv et svar