Gåtur omkring Møllesøen

I går efter aftensmaden hoppede vi i bilen og drønede op til købmanden efter en lille is til os alle. Og så tog vi ned til Møllesøen og travede en god tur med Phoenix i klapvognen. Mødte Christina og familien + lånebarn. Rigtig hyggeligt.

I har da heller ikke set mit store stunt her fra weekenden? Vi var som sagt på Hotel Viking og Gitte-Klodsmajor væltede lige så let og elefant på de glatte fliser i baderummet. AV. Har fået et giga blåt mærke! Ja, når jeg gør noget, så gør jeg det ordentligt. ha ha..
Vi har ellers været lidt uheldige også. René var lige ved at kradse af derhjemme pga vores den gule havetraktor strejkede i bremsen og han røg igennem trådhegnet på den og hang fast og fik stød – blev revet af traktoren. Sikke han ser ud. Han har fået trykket et ribben og er gul og blå. Arme mand. Godt vi lige har tegnet nyt testamente, når det nu skal være smiley

Idag har René taget tjansen og taget Chili med til lægen for at blive vaccineret. Dejligt han lige kan træde til der og hun er 100% tryg ved ham. Jeg er heller ikke så god en støtte, når jeg selv er rædselsslagen for nåle og læger. Så det er bare så fint, de to lige kan klare den sag.

Leave a Reply

Skriv et svar