Hygge på Farmen i Elling…

Efter arbejde mødtes jeg med John og ungerne i Elling, på Farmen. Svigerforældrene gav aftensmad. Vi hyggede med lidt god vin og grill. Lasse og Ann kiggede også lige forbi. Så hyggeligt. Nu er John ved at fjerne ukrudt og højt græs i haven med sin græstrimmer. Det bliver fint!

Kan desværre se, at jeg ligner en, der har været oppe og slås på min ryg. Jens og jeg kom lidt i klemme i går, efter smeden var færdig og jeg ville lukke hestene ud igen. Mit trækketorv fik viklet sig fast på den store port i ridehallen med mig i midten og Jens på den anden side. Jens ville bare ud, og det kom han også. Porten stod vandret ud i luften og med mig hængede fast i krogen. AV. Jens stoppede dog, heldigvis – og jeg fik viklet mig fri. Har så til gengæld en lang flænge/blåt mærke henover ryggen. Øv, altså…

I morgen har jeg sidste dag på Thermex. Det bliver en lidt blandet følelse. Er glad fordi jeg skal stoppe og jeg skal starte på nyt arbejde på mandag – men også ked af det, fordi jeg lige var faldet så godt til deroppe. Skønne mennesker, der arbejder på Thermex i Hjørring. Dem kommer jeg altså til at savne. Michala har fundet sig et godt sted der. Det er helt sikkert.

Nå, nu vil jeg have min aften-te og ellers bare twitte lidt og tjekke forskellige blogs og måske også lige sludre lidt med manden min. Fortsat god aften alle sammen!

Leave a Reply

Skriv et svar