Hundeaften 4/6 i denne uge…

Ja, i går tog jeg Keld med ind på pladsen og trænede for mig selv. Det var så også 4 ud af 6 aftner, der er gået med hund i denne uge! Men hold nu op, hvor har det været godt og hyggeligt. Jeg mødte Gitte, min hundemakker på pladsen og hun hjalp mig lige med lidt rundering. Det gik fint, men Keld kender desværre Gitte, og er ikke bange for hende. Så… må det briste eller bære i morgen til PRØVEN! ÅRK, jeg er ved at få nerver på. Sommerfugle i maven og det hele!. Fy for pokker. Gitte tager med mig i sommerhus i aften sammen med Balto og Keld. Og så skal vi over og spise på Strandgården med de andre fra DCH. Der er træneraften og fælleshygge. Lørdag morgen går det løs med rundstykker på Strandgården og så går konkurrencerne ellers i gang! Jeg er så spændt at jeg ikke kan være i min egen krop – og der er ellers meget af den pt. ha ha..

Leave a Reply

Skriv et svar