En blandet landhandel

I går må siges at have været en blandet landhandel. Først på job, så tidligt fri og hjem og hente Chili fra skole. Hun ville gerne med til Aalborg, for så kunne vi hygge bagefter min undersøgelse. Det tog hele 2 timer fra vi kom til vi gik. Der var lang ventetid og selve undersøgelserne tog ikke så længe. Skulle tjekkes for diverse dårligdomme i underlivet og fik brændt livmoderhals slimhinden og skåret lidt væv af til videre undersøgelse. Nu venter jeg bare på svar. Gik derfra noget øm og skal holde mig i ro de næste 1-2 uger. Av. Men selve undersøgelserne gik godt og jeg var i gode hænder. Hader ellers sådan noget. Chili var tapper og ventede pænt udenfor med hendes mobil og nogle blade. Men lægen og hans assistent havde sindssyg god humor og det var slet ikke så slemt. Blev også lokalbedøvet, så mærkede ikke meget til det imens, kun her bagefter, hvor bedøvelsen er væk.

Derefter vovede vi os i Bilka efter en oplader til Chilis pc. Desværre blev vi guidet forkert og endte hjem med en der ikke passede. Så den skal byttes.

Vi spiste på Carls Jr. i storcentret og hyggede os. Jeg var dog noget vingeskudt, så vi besluttede os at tage hjem. Jeg havde også dyrerne, der skulle fodres og madpakker m.m der skulle ordnes. Det var et godt træk. Jeg var helt ødelagt af. Tog nogle piller og hoppede nærmest i seng med det samme. René var til møde og kom først sent hjem. Derfor Chili og jeg havde bestemt os for hyggeaften. Jeg valgte så også lige at tabe et glasfad ned over min fod. Av for s.. Ja, det var ikke min dag i går ???

Leave a Reply

Skriv et svar