Dejlig formiddag i Skansebadet!

Ungerne og jeg fik pakket grej og bil og drønnede over og hentede Mette og hendes unger og afsted det gik til Skansebadet i Nørresundby. Andre havde fået samme gode idé og vi mødte Heidi og Brian med deres unger. Mettes far og lillebror var også derude. Og stor ros til Kenneth! Han er da bare super til ungerne! Dejligt lige at have en ekstra arm til hjælp. De små kunne desværre ikke holde til mere end en time, før de fik det for koldt. Vi sluttede dagen af på Mc Donalds med burgere og is til dessert. Så hyggeligt. Chili kørte med Morten hjem og de leger sammen nu. Mette og Lasse tager ungerne med herover i aften. Vi skal nemlig grille og prøve noget nyt. Vi skal prøve at lave Dåse-Kylling. John er noget skeptisk. Men, det skal altså prøves.

Desværre fik vi noget af en chokerende nyhed, da vi kom hjem. En nær ven af os, er gået bort. Det er så forfærdeligt. Vi havde ingen idé… Det var kræft og det gik hurtigt, efter hvad vi kunne forstå. Men vi havde virkelig ikke set det komme. Er i chok. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme med til begravelsen. Det er helt sikkert. Det har godt nok sat lidt en dæmper på humøret. Det er slet ikke til at fatte…. R.I.Psmiley

John er i fuld gang med at muge ud i stalden. Han har leget en bobcat. Jeg kan godt forstå han er så svær, at få ud af svinet igen. Det er da mega skægt, at køre i sådan en. Jeg fik lige lov, at prøve. he he. Den kunne jeg da også godt få et par timer til at gå med.

Leave a Reply

Skriv et svar