En tur på kirkegården…

Vi tog et smut til Brønderslev i formiddags, da vi ville en tur i Jem&Fix efter nogle sektioner stakit til haven. Derefter fik vi lige købt en buket blomster og besøgte Mormor. Det var også ved at være længe siden vi havde været derude. Det var rart at komme derud. Alt så fint ud derude og vejret var godt. Vi brugte lidt tid derude på græsset foran gravstedet.

Bitten og Jørgen kom, da vi lige var kommet hjem. De fik lidt koldt til halsen og lidt guf. Da de kørte, tog vi cyklerne frem og cyklede ind til Klokkerholm for at handle og fik lige en is i solen. På vej hjem havde vi lige et hurtigt pitstop hos Lasse og Mette. Chili havde også glemt sin jakke derovre i går – så den fik vi lige med hjem.

John er i dag ved at sætte vores nye tørrestativ op. Vi har jo desværre fået brændt nr. 2 tørretumbler af nu! Så det må vel være et tegn på, at vi slet ikke skal have sådan en maskine. Det er nu heller ikke så ringe, med sådan noget tøj, der har hængt ude i solen og det er heller ikke så slemt at hænge det op. Det er hurtigt tørt og har en dejlig frisk duft. Det er nok bare lige en vanesag. VI vil dog gerne købe en ny tørretumbler – men det kan godt vente til efteråret.

Leave a Reply

Skriv et svar