De sidste feriedage med ungerne for denne omgang…

De sidste feriedage er blevet brugt på at få besøg og tage på besøg hos gode venner. Søndag fik Lotus og jeg besøg af Tina og hendes to tøser oppe fra byen af. Det var rigtig hyggeligt og de fik set alle dyrene og vi fik sludret over et par kopper kaffe.

Over middag dukkede Lars op med en kammerat og havde et hold tøser med, som lige var ude og klappe dyrene og hilse på. Altid så hyggeligt. Om eftermiddagen drønede vi til Hou. Vi var inviteret til eftermiddagskaffe og aftensmad hos Birthe og Svend Aage. Og som altid var det en rigtig hyggelig tur og vi fik noget godt at spise og drikke. Det blev lidt halvsent inden vi kørte hjemover. Men vi havde bare sådan en hyggelig aften, så det gjorde ikke noget at det blev sent. Ungerne og jeg havde jo alligevel også fri i dag.

Vi har også bare hygget på den sidste feriedag. Sov længe og hyggede med morgenmad foran tvet. Senere tog vi ud og handlede madplan og rundede turen af i Ørum i Oasen, hvor vi havde taget madpakker med. Vi gik efterfølgende en tur i skoven dernede.

Chili har bestilt hamburgerryg med flødekartofler til aftensmad. Det glæder far sig i hvert fald til. Hi hi.

Leave a Reply

Skriv et svar