Change of plans…

Lotus og jeg skulle have været nede hos Michala og hendes Oliver og hygge i går aftes – men de meldte afbud pga sygdom. I stedet blev vi hjemme og hyggede med John og Chili. Vi lejede to film og delte en flaske god rødvin. Ren hygge. Ungerne og jeg sov igen under spisebordet. Ungerne elsker at bygge huler. Det blev også en fin hule – men man sover ikke fantastisk derunder. Min ryg er lidt smadret i dag.

Chili og jeg har været på playdate hos Dorthe, Thea og Stine oppe i Søparken. Dorthe lavede pandekager og vi fik et par kopper kaffer indtil Chili var tryg ved situationen. Jeg kørte så hjem og skal først hente Chili engang i eftermiddag. Glæder mig til at høre hvordan det er gået, efter mor kørte. Sikkert rigtig godt. Håber hun derved er klar på at tage med dem hjem direkte fra børnehaven en anden dag, uden mor. Det er da målet.

Ellers er dagen gået med at snakke med en af veninderne i telefonen. Vi har blandt andet snakket om vi skal i biografen og se den nye Paranormal Activity 4 sammen med (forhåbentligt) Mette og Susanne. Tror bare jeg skider i bukserne af skræk over den film. Vi har også snakket om at tage på Visa inden og få en lille drink for hyggens skyld inden. ÅH, håber det bliver til noget!

John har haft besøg af Susanne, Lars og deres veninde. De var lige hurtigt inde og klappe dyr og få en sludder for en sladder. Det lød i hvert fald til det havde været vældig hyggeligt. Dog er jeg lidt træt af jeg ikke lige var hjemme – men mon ikke de kigger forbi en anden god gang. Det tror jeg.

I aften står den på Black & Pink tøsefest hos naboen. Vi skal bære sort og pink tøj. Uha, så fine vi bliver. Jeg glæder mig i hvert fald til en sjov aften. Og så er det jo rart, der ikke er længere end man kan gå hjem, hvis man pludselig skulle blive “træt”?! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar