Velkommen til de nye dyr…

Her i weekenden og slutningen af min to ugers ferie, er vi blevet beriget med endnu en misling, nemlig Steen. Kim og Julie var mellemmænd og havde skaffet os denne killing kvit og frit. Lotus og jeg hentede Kim og Julie og så drønede vi til Øster Holmen efter den. Så sød. Den sov hele vejen hjem i bilen.
Lidt over middag skrev de fra Ravnstrup, at vi godt måtte hente den gedebuk vi havde i kikkerten. Køberen var sprunget fra, så nu var det vores. Af sted det gik ud til Karin og Bjarne. Vi fik en lille Laban med hjem. Vi skal lige vente et par uger, så får de muligvis skaffet en hun til ham også. Det glæder vi os til.
Sådan gik det til, at bonderøven fik sin 1. ged ??

I går var vi lidt kreative og fik lavet skilte ud til vejen. Vi drukner i æg lige pt. Så kom frisk.
Dejligt at kunne krydse dette projekt af også. Og synes det var hyggeligt det var en opgave vi lavede sammen og dejligt René er med på mine vanvittige påfund og hjælper til. Elsker det. Elsker ham ??

I dag er dagen ellers gået med at pakke ungernes ting. De skal hjem til deres far i 3 uger, med lige et besøg i weekenden hos moar her. Ork jeg synes tanken er ulidelig og er helt ked inden i over at skulle undvære dem
Min ferie er desværre slut. 14 dage går hurtigt i godt selskab og vi har da virkelig også fået en masse ud af den ferie. Ene af gode og glade minder. Jeg kan se frem til en uges ferie senere, om 3 uger, sammen med ungerne og René. Glæder mig allerede.

Leave a Reply

Skriv et svar