Ved ikke hvad der gør mest ondt

Ja helt ærligt, så ved jeg ikke hvad der gør mest ondt. At jeg vred om på foden i mine høje sko i går og tilbragte flere timer på skadestuen (forstuvet fod) i nat eller at granvoksne mennesker sidder og gør grin med mig og mit udseende. Ja, mit overbid. Som jeg faktisk aldrig nogensinde er blevet drillet med og aldrig har haft det svært med. Det er en del af mig og min charme, har jeg da bildt mig ind. Men at se voksne mennesker sidde der og gøre grin. Jeg er glad for jeg fik sagt fra. Jeg er bare skuffet. Og så ked af det. Foden bliver ok, men det andet har jeg svært ved at tilgive. Jeg er så ked af det. Virkelig. Såret. Det er simpelthen det mest lave jeg nogensinde har oplevet i mit liv. Så det var ikke en god aften i går eller noget jeg vil deltage i igen. Gik derfra og sagde jeg ikke kom en anden gang. Tog mine ting og gik. Havde brug for luft og bare være mig selv. At jeg så fik vredet om på foden var bare et slag oveni min elendighed. Godt René fik med fragtet hjem og så til skadestuen. Min redningsmand. ?❤️ Foden er som sagt kraftigt forstuvet og jeg er kommet hjem på krykker og kan overhovedet ikke støtte eller gå på benet. De var helt sikre på det var brækket i og med jeg hørte et kæmpe smæld da jeg vred om. Så igennem et utal af billeder, men det viste ikke tegn på brud.

8 thoughts on “Ved ikke hvad der gør mest ondt

 • Kan godt forstå du er skuffet og vred, men flot at du har fået sagt fra, det er stort, der er så mange mennesker som ikke kan håndtere at andre har succes eller ser godt ud, ligesom dig, ? og dem kan vi ikke bruge til noget. Det du har oplevet tror jeg mange har, inklusive mig selv.
  God bedring og op på hesten igen.
  ? knus fra Solveig

  • Hej Solveig og tak for du har givet dig tid til at skrive. Og jeg blev rigtig glad for det du skrev. Det betyder mere, end du lige tror. Tak.

 • Ej det er jeg virkelig ked af at læse 🙁 det er ikke iorden.
  Var det til dameaften eller hvor sidder der så grimme mennesker og gøre grin af noget der er så charmerende ved dig ❤️
  Du har stadig en plads i mit ❤️ og det gør ondt at læse…

  Knus

 • Søde, smukke Gitte
  Nogle gange siger folk noget, uden der er tænkt på om det kan såre nogle ?
  Jeg håber det er det der er sket ?
  Gitte jeg holder utroligt meget af dig ♥️
  Og du er det sødeste og smukkeste
  Knus fra Dorthea ?♥️

  • Jeg ved heldigvis altid, at jeg kan regne med dig. Men tusind tak for du har skrevet til mig her og på messenger. Det betyder mere end du aner ❤️?

Comments are closed.