Ude og se på ny pony til pigerne…

I går lørdag var vi en tur nede i Suldrup hos nogle søde mennesker og se på en ny fin pony, Bimmer. Den var bare rigtig sød og pigerne er fuldstændig vilde med ham. Det er vi andre også. Skøn og tolle bette islænder blanding. Vi skal dog være 110% sikker på det er PONYEN for os med vores forhistorie med Amigo, der ikke viste sig at være et godt match til vores piger. Det vil vi helst ikke ud for igen at vi skal af med en pony igen pga. et fejlkøb. Men hold da op en dejlig hest. Han virker bare så sød og rolig og havde de dejligste øjne. Vi skal ned og prøve ham igen her om en uges tid – for lige at være helt sikker. Håber vi kan finde en enighed med sælger om prisen og købet af ham.
Ellers stod dagen i hestens tegn. Jeg kom på ryggen af Jens efter gravidteten. Tror faktisk der er gået 18 måneder siden jeg sidst var oppe. Det er jo helt vildt. Men Jens var sød og han gav også gode trække ture til pigerne bagefter. Vi havde besøg af Lotus´s veninde, Josefine, der også fik et par ture. Hendes far var så sød da han afleverede hende, at han kom med rundstykker og kage. Ikke dårligt at have bonusbarn hjemme, når man bliver forkælet på den måde.

Pigerne har jo sommerferie og jeg prøver at aktivere dem ved at tage lidt ud. Så onsdag var vi nede i Hals til Torvemarked. Her købte pigerne hvert deres løbehjul for deres lommepenge. Det har godt nok vist sig at være et kæmpe hit. De fræser rundt på dem konstant. Vi var så heldige at have vores bonus-barn, Bella, i to dage og hun tog også hendes løbehjul med. Vi endte med at tage en tur til en stor Skaterbane i Aalborg. Det var bare så fedt og pigerne brugte mange timer derude. Vi var også heldige med vejret.

Leave a Reply

Skriv et svar