Ud og køre med de skøre…

Vi startede fiaten op i dag og fik kørt lidt rundt. Vi skulle ud og se de sheltere, som vi skal sove i på cykelturen her i sommerferien. Har jeg fortalt, at jeg har fire ugers sommerferie? jo jo! thø hø. Nå, men ja vi fik kørt lidt rundt og har nok fået omlagt ruten lidt. Fik også besøgt en masse skønne mennesker i dag og ydet telehjælp hos Svend Aage og Birthe. Været en tur i Allerup og fik lånt en bil, så vi kunne komme af sted på job. Så vi kører rundt i en Opel Vecra igen for tiden. Sjovt!

Og skønt at se Ravnstrup-beboerne havde en dejlig Sankt Hans aften også. Fin heks og det hele.

Jeg sidder på nattevagt nu og håber virkelig, at der ikke er sygdom eller andet i morgen. Skal bare hjem og sove. Skal til tandlægen kl. 13.30 – så vil gerne hjem og have lidt timer inden jeg skal af sted. Så jeg krydser fingre!

4 thoughts on “Ud og køre med de skøre…

Leave a Reply

Skriv et svar