Traktortræk i Klokkerholm og forfest!

I lørdags holdte vi forfest for vores gode venner inden Traktortrækket i Klokkerholm. Der er jo ikke langt fra os, og vi kunne gå i samlet flok derover. John og jeg havde ugen forinden fået sat telt og borde op. Det var ellers lige før det var fløjet sig en tur, teltet! Hvorfor skal det altid storme, når vi sætter telt op? JA, jeg spørger bare. Det var en dejlig eftermiddag og aften og ungerne legede på kryds og på tværs. I får lige lidt stemningsbilleder fra dagen. Vi bliver altid så glade over så mange har lyst til at være sammen med os og gør at dagen bliver endnu bedre med deres gode humør m.m. Dejlig måde at komme hinanden ved på, selvom vi alle ikke deler samme interesse for traktortræk. hi hi.
Vi havde samlet gamle barndomsvenner, familie, Ørum-vener, Dorf-venner, nabo-venner og nye hundevenner. Så hyggeligt det var! Håber og tror vi har startet en ny, fast tradition!?

Og sørme om jeg ikke vandt 2 billetter til Tractor Pulling i Hjallerup den kommende weekend? JO DA! Så skal Johnson og jeg ind til træk igen. Vi glæder os!!!!

Leave a Reply

Skriv et svar