Trætheden melder sig…

Jeg kan godt mærke jeg kører på 2. nattevagt i træk. Jeg er meget træt lige nu. Øjnene er tunge og jeg drømmer om min seng. Har virkelig bare brug for at komme hjem og bare få lov til at slappe lidt af i kroppen. Jeg har en hård uge. 5 nattevagter, hvor jeg normalt kun har de 3. Det kan altså mærkes. Må desværre sige nej til en del sociale ting – overskuddet er bare ikke til det med sådan en uge. Næste uge ser heldigvis bedre ud.

MEN, fredag har Chili og jeg en tid hos frisøren. Det skal der findes overskud til. Nu har den tid været fundet længe. Glæder mig – og frygter det på samme tid. Mit hår var jo begyndt at blive lidt smålangt igen og jeg var begyndt at sætte det op, som i gamle dag. Nu ryger lokkerne – og jeg skal igen vænne mig til det skal sættes/glattes igen. Håber det bliver lige så fint som sidste gang jeg blev klippet.

Torsdag er blevet sat af til hyggeaften – da jeg skal arbejde i weekenden. Vi vil have lidt godt at spise og åbne en god flaske rødvin og bare hygge. Det ser jeg frem til. Tiden har ikke rigtig været til det på det sidste. Har haft for meget om ørerne.

Jeg sidder nu og tæller minutterne. Jeg vil så gerne hjem. NU. Hjem og se til Laila. John har dog lige skrevet, at det har været en god nat. Hun har spist godt.

Leave a Reply

Skriv et svar