Træt og uoplagt

Øv, har det stadig småskidt. Er bare SÅ træt, selvom jeg gik tidligt i seng i går og sov igennem i nat + jeg fik en god middagslur i går også. Måske jeg har sovet for meget? Kvalmen er der stadig og slapheden. Det kan være jeg er ved at blive en smule syg. Var lige et hurtigt smut i Frederikshavn her til morgen med nogle papirer John havde glemt og nu sidder jeg så her og overvejer om jeg skal hoppe i seng igen. Har det godt nok skidt. Øv…

Hvis jeg får det bedre i løbet af dagen skal jeg have ryddet lidt op, have handlet ind til aftensmaden + have hentet heste- og hundefoder ude på Sudergaard. John får nemlig besøg af Svend Åge og de skal have pillet det sidste svineudstyr ned så vi kan få det solgt og derved har han ikke tid til at handle ind og hente foder som han plejer. Tror ikke hestene får “lov” at komme ud i dag – i hvert fald ikke før John er hjemme, hvis de skulle finde på at rende ud. Orker ikke at jagte rundt efter dem.

Leave a Reply

Skriv et svar