Træningen gik godt…

Det var den bedste træning i går med Henning. Han var virkelig dygtig. John og jeg kørte alene i vogn efter ham – UDEN HJÆLPER! Det var en vild oplevelse. Vi er virkelig stolte af Henning og vi glæder os rigtig meget til næste gang, hvor vi er blevet lovet at komme på “skovtur” med ham. VILDT, VILDT, VILDT!

Det gik overraskende godt med at holde mig vågen. Jeg gik først i seng ved 21-tiden i går aftes. Desværre gik begge unger hen og blev syge. Feber og senere opkast hos Chili. Så min nattesøvn blev lidt afbrudt. Efter Chili havde valgt at overbrække mig, vores seng og hende selv – tog John over. Jeg hang ikke rigtig sammen på dette tidspunkt mere. Fik 12 timers god søvn og er nu helt frisk igen. Skønt. Lotus er kommet af sted i dagpleje. Hun var i topform her til morgen. Chili har det også bedre, trods hun kastede op så sent som i morges. Vi har fået udskudt Finns dyrelægetid til i eftermiddag. Jeg ringede ellers og aflyste, men de havde først tid til ham om 14 dage. ØV.. Så jeg vurderede at jeg blev nød til at tage Chili med og få det overstået. Lige inden vi skulle ud af døren ringede de og sagde de havde en tid i eftermiddag. Det var bare skønt, så behøver jeg ikke have Chili med (hvis hun er vag og dårlig). Jeg kan nå det skal skal inden dyrelægen. Jamen det hele løste sig jo til det bedste. Jeg skal også op og handle ind for min søster i dag og ellers hjælpe hende lidt med nogle ting. Men mon ikke jeg når det hele alligevel…

Leave a Reply

Skriv et svar