Tillykke til Morten…

I dag er det Mortens fødselsdag.. Hurra, hurra, huuuurrrraaa. Mette og Lasses Morten bliver 4 år i dag. Har haft hans mor på sms flere gange i dag. Vist noget med nogle hunde, der troede de var inviteret til boller og hapsede selv smiley

Det går godt på job. Selvom det er en smule trist, at sidde alene på kontoret. Godt, man kunne holde frokost sammen med de andre heroppe i afdelingen. Fik da snakket min kvote til middag. Jeg har ellers gang i en masse kreative ting, som I kan se på mit skrivebord smiley

Ellers sidder jeg og kigger ud af vinduet og kan se, at det snart begynder at regne. Ville ellers gerne have været ude og ride. Men… nu må vi se. Hestene er jo ude og jeg tror ikke Jens når at tørre inden i aften. Har jo som sagt talt med Mette, der sagde at der regner derhjemme. Ihhhh øv altså…

Leave a Reply

Skriv et svar