Tiden går med det sædvanelige

Ærligtalt så er jeg personligt ikke så ramt af denne tid. Hverdagen er næsten som den plejer, dog med forbehold – selvfølgelig!. Men savner ikke alt det offentlige underholdning. Har heldigvis masser at lave og underholde mig og familien med herhjemme. Er heldig jeg og min mand stadig kan komme på job og blive socialiseret og føler det virkelig som en gave at vi bor, hvor vi bor. Med højt til loftet og alle de glæder dyrerne giver os.

Selvfølgelig er det lidt trist for Chili, at hun skal skoles hjemmefra. Men vi prøver at lave noget for og med hende hver aften, så der i det mindste sker lidt “spænding” i hverdagen. Hun virker til at trives med det. De to andre er jo kommet ud i hverdagen igen og trives også med det og den lidt anderledes hverdag.

Denne uge er gået hurtigt og vi har jo fri fredag alle mand. Skønt. Det glæder vi os til. Chili skal hjem til sin far og søskende.
Chili og jeg har fået gjort begge biler rene. Det hyggede vi os med den anden aften og gjorde en hyggestund ud af det. Høj musik, ud og køre til vaskehallen og så en is på hjemturen.

Gæslingerne, Steen og teenageren har frikvarter

Gæslingerne trives. De bor stadig i køkkenet. Men hold da op, hvor de larmer lige så snart de ser os. Men det er nu hyggeligt. De vokser også vildt hurtigt. Det varer nok heller ikke så længe før de skal ud og bo i stalden og når de bliver lidt større endnu skal de ud og bo i legehuset på hestemarken. Chili er sød at lufte dem hver dag. De er med ude i haven og følger hende i tykt og tyndt rundt. De kommer også i bad næsten hver dag. Det er virkelig noget de elsker og det er simpelthen så skægt at sidde og kigge på dem, når de bader. De går helt amok.

Chili er forresten blevet “blondine”. Vi har hygget med at lysne hendes hår derhjemme. Rigtig tøsehygge, når det er bedst! OG det er faktisk blevet rigtig fint, synes vi.

1. udkast til en ny tattoo. Et uendeligheds-tegn og vores navne i runer

Jeg har også en ny tattoo i støbeskeen. Går med lidt tanker og håber det snart kan blive en realitet at vi kan få den lavet sammen, manden og jeg.

René udnytter sine fridage med en masse praktiske opgaver på gården. Han har været så sød at gøre det lidt hyggeligere på terrassen og plantet lidt blomster m.m.

Leave a Reply

Skriv et svar