Tiden flyver…

Tiden flyver bare af sted lige nu. Kan slet ikke følge med. Der sker så utrolig mange nye ting. På job føler jeg at jeg lige er mødt ind og vupti – så er kl. 15.30 og jeg har fri. Utroligt hvad det gør at man har tidligere fri. Føler jeg får meget mere ud af dagen og mere tid med familien derhjemme.
Kan ikke klage og føler mig virkelig som en heldig kartoffel. Sprit nye maskiner og udstyr, eget kontor og rigtig meget ansvar fra dag 1. Vildt fedt. Har oplevet så meget på de næsten 14 dage jeg har været der. Navnene på de nye kollegaer går også fremad med at lære.

Lotus er hårdt ramt med skoldkopper. Dem fik hun sidste torsdag. Regner dog med hun skal være hjemme i morgen også. Håber hun er klar til børnehaven fredag – der er der nemlig fastelavn og det ville være synd hvis hun ikke kunne komme med. Lotus har været hos AG disse dage og jeg har afleveret hende på vej på job og så har John hentet hende tidligt. Vi er så glade for vi har min far og Annegrete til at hjælpe i sådanne situationer. Hvad skulle vi gøre uden? 🙂 Også typisk det lige ramler sammen med jobstart.

Leave a Reply

Skriv et svar