Tanket med kaffe…

Så sidder jeg her igen – 2. nattevagt. I morgen har jeg fri og skal først møde ind tirsdag nat. Jeg stod op ved en 14-tiden og gik ind til Lotus og John, der sad og hyggede i stuen. De havde været ved at sortere legetøj. Chili har lavet en hel sort sæk til “de fattige børn i Afrika”, som hun selv sagde! De har så meget legetøj, og meget af det – leger de slet ikke med. Så jeg synes faktisk det er flot, at hun selv har været ved at sortere og af egen fri vilje har givet noget væk. Flot min pige!
Chili blev hentet lidt over middag af Karin, Bjarne, Julie og Jannick. De skulle i Jumboland i Aalborg og de sluttede af med Mc Donalds i Nørresundby. Chili var ikke til at skyde igennem, da hun kom hjem. Vi sad lige en stund ved spisebordet og lod hende fortælle livligt om sin dag. Hun fortalte også de havde mødt Morten og hans familie. Pudsigt og sjovt! smiley Dagen blev fuldendt for den lille frøken af sine to bedste venner. Tak til Karin og Bjarne for at have givet vores datter en god dag, hun næppe glemmer og vi gør heller ikke! Sikke hun snakker og kommer til at snakke om dagen i dag. Thi hi.

Vi fik ryddet op på babyværelset og fik pakket alt baby-grejet væk. Nu er der i stedet kommet et klædeskab derind og det er så meningen hele værelset skal være et slags walk-in-closet. Fedt!

Leave a Reply

Skriv et svar