Svømmehud…

Onsdag holdte ungerne fri sammen med mig og vi tog en tur i Skansebadet i Nørresundby. Vi var der en god times tid og fik prøvet den store rutchebane en masse gange, inden ungerne kørte træt i det. Der skulle som sædvaneligt ikke megen overtalelse til for at komme på Mc Donalds efterfølgende – så det gjorde vi lige. På vej hjem rundede vi lige naboerne til en kop kaffe og en sludder samt lidt IT-support. Det var hurtigt fixet og så gik snakken ellers.

Om aftenen gik der ren hygge i den hjemme hos os. Vi syndede! Ja, John smuttede til købmanden efter M&Ms og vi satte en god film på og bare hyggede! Vejret var også lidt trist og råt – så det var tiltrængt med sådan en aften på sofaen.
I dag torsdag har jeg været på farten. Gaver skulle indkøbes og telegrammer skulle laves og sendes/deles ud. Har jo en del bekendte, der bliver konfirmeret fredag. Ungerne og jeg var også nede i Ørum med to flasker vin. Vores heste rendte jo ud her i sidste uge. Noget med et led, som en hvis herre i huset havde glemt at lukke. Ups John. Men, vi havde også lånt en trommel af landmanden – og så synes vi lige vi ville sige tak og undskyld. Håber de blev glade for flaskerne. Der var desværre ikke nogen hjemme på gården.

På jobbet har vi hygget med varme hveder og te samt set hvad der var værd at se i tvet. Skøn aften på job. Her efter midnat tæller timerne dobbelt for mig, da det jo er helligdag – Store Bededag! Det er noget der duer!

Og så lige et stort tillykke til min nevø – Marco, og tillykke til to skønne piger oppe i byen – Laura og Michelle med konfirmationen! Håber de får en fantastisk dag alle tre! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar