Svigersønnens fødselsdag…

Vi var i dag med til vores ‘svigersøns’ fødselsdag. Morten blev 5 år i går, fredag. Han holdte derfor fødselsdag i dag for familien og vi havde fået den ære, at få lov at fejre dagen sammen med ham og hans familie. Vi gav ham en sovepose med Buzz Lightyear og Woody. Håber den faldt i god jord. Det så det nok ud til.
Mette tryllede igen med kagen og vi fik den lækkeste gulerodskage klædt ud som en Batman kage. Lækkert, lækkert! Tak for en dejlig dag til Mette og hendes familie!

John har fået slået græs i dag og jeg har været inde efter en gave til onkel Lasse, som vi skal til fødselsdag hos i morgen.
Ellers er der blevet revet en masse løst græs sammen i haven og ryddet op i højbedet. Ungerne sov begge en lang eftermiddagslur sammen med deres gamle trætte mor. Men alligevel har vi fået en masse ud af dagen.

Jeg sidder nu og venter på at blive hentet. Jeg skal til Gyseraften hos Heidi i aften. Glæder mig! Selvom jeg ved at jeg nok ikke får sovet i nat. Godt jeg har chauffør på hjem, så jeg ikke skal køre alene. Hi hi.

Leave a Reply

Skriv et svar