Sved på panden…

Puha, sikke da en hård dag. Tre tøser afsted i morgen i pasning. Kl. 9 var jeg i Thorup efter foder til dyrerne og hele formiddagen har jeg brugt ude i Gildesalen. Jeg ville i bund med alt det rod og skrammel vi havde derude og det er da blevet ganske fint…

Før:Undervejs:
Er ikke helt færdig dog. Der er en kæmpe bunke, der lige skal sorteres i ikke-brandbart og brandbart. Men, det kommer nok. Ligenu holder jeg i hvert fald en velfortjent pause. Er da helt smadret ligenu.

Vi skal have Julle med hjem fra børnehaven i dag igen og jeg har lovet tøserne, at vi lige skal vej af Købmanden efter lidt Bland-selv-slik, når de har fri fra børnehaven. Karin og Bjarne kigger forbi til kaffe senere – Det bliver hyggeligt.

John har det bedre i ryggen, men kan ikke engang løfte en liter mælk, uden det gør ondt. Det er godt nok noget skidt. Håber snart han får det bedre…

Leave a Reply

Skriv et svar