Store oprydningsdag

Dagen startede som den som det meste plejer: med pandekager 😋

Dagen i dag er blevet brugt på at tømme ud i vores bryggers. Tøj og sko der ikke bliver brugt mere røg til genbrugen. Det samme på mellemstebarnets værelse. Det er så skøn en følelse, når man har fået ryddet godt op og tømt ud. Fiskene fik også den helt store overhaling. Eftermiddagen brugte vi ude hos bonusdrengen. Ungerne synes det var spændende at se hvor han er flyttet hen. Der var en sød lille hund på besøg derude. Vi fik set lidt film med den store og så vendte vi ellers snuden hjemad. En ny uge truede jo. Der skulle handles ind og laves aftensmad inden de små skulle hjem til deres far.

Desværre mistede vi vores ældste hamster, Kalle, i dag. Han lå og var død i sit bur her til aften. Vi fik ham begravet ude i haven. Lidt synd, at teenageren ikke var hjemme – men vi ringede til hende og det var bare helt ok, at vi sørgede for at få ham begravet uden hende. Så må vi se om hun vil have et nyt lille hamster. Hun kommer først hjem mandag aften. Hun skal til samtale mandag i Ranum ang. praktikplads. Det er spændende.

Da jeg kom hjem fra ungernes far af her til aften havde John tændt sterinlys i hele stuen, fundet dynerne frem, lidt rødvn og snolder. Så var der dømt hygge. Det var tiltrængt. Vi var begge så trætte og brugte efter en god weekend. Nød roen og hinanden, inden det var på hovedet i seng – så vi kunne være klar på en ny lang uge.

Leave a Reply

Skriv et svar