Soooommmmmer, sommer og sol…

Vejret har været superdejligt i weekenden og vi var ude og knokle i haven og ellers bare nyde det dejlige vejr! Fredag havde vi jo fri fra job og dagen brugte vi på kraftig oprydning i skuffer og skabe i stuen og køkkenet. Virkelig tiltrængt, men også bare dejligt at få gjort. Om eftermiddagen tog vi til Åbent hus i Hjallerup Maskinforretning og “spiste ude”. John gav aftensmad, der var jo gratis pølser deroppe. Ha ha! Jeg fik min længe ønskede løvrive til haven og så tog vi til is huset i Dronninglund og fik en stor is til dessert. Opdagede der var blevet anlagt en Junglesti bag kiosken, og den skulle vi da ud på! Den er bestemt et besøg hver.

Lørdag tog jeg i Storcentret – uden mand og unger! Jeg skulle ud og finde tøj til min fasters 60-års fødselsdag, som hun holder her næste weekend. Fandt også et fint sæt og et par fine sandaler dertil. Jo jo, det skal nok blive godt! Hårfarve og neglelak blev også købt, så er jeg bare SÅ FIT til fest..

Søndag var vi rigtig aktive. Vi fandt cyklerne frem og cyklede ind til Møllesøen i Klokkerholm med madpakker, hvor vi bagefter travede de knapt 3 km rundt om søen med ungerne – uden brok fra deres side af, og så cyklede vi hjem igen, efter et kort pitstop ved købmanden med is og et lidt længere pit hos naboerne over en kop øl. Om aftenen tog Tina og jeg ud med hestekrikkerne, trods lidt smådryp og køligere temperaturer.

I dag tirsdag holdte jeg en ferie/fridag fra jobbet. Lotus skulle til 4-års tjek midt på dagen og jeg selv havde en vigtig aftale fra morgenstunden. Jeg hentede begge unger ved middagstid. Lotus og jeg kunne lige nå at spise frokost i solen, inden Chili havde fri. Efter tjekket tog vi til Aalborg, hvor ungerne fik lov at bruge deres lommepenge på lige hvad de havde lyst til. De valgte begge at købe nye sko, en solhat og en sommerkjole hver. Meget fornuftigt, må man sige, og ih, hvor var de også bare smarte!Lotus klarede 4-års tjekket rigtig fint, og tog vaccinationen i stiv arm. Ingen pyller eller noget. En fortjent is blev det til bagefter inde på Torvet i Hjallerup.

Birthe og Svend Åge kom og nød en kold med os hjemme på terrassen sen eftermiddag. Nu sidder vi bare og kobler af til lidt serier på Netflix og lader op til endnu en dag i morgen. God aften derude!!

Leave a Reply

Skriv et svar