Sony Ericsson Xperia Active

Det er jo Valentines dag i morgen og jeg har gået og tænkt lidt på, hvad jeg skulle forkæle John med. Har bestemt mig til, at han skal have en god mobil – en, der kan holde til hans arbejde. Jeg har printet et billede ud af mobilen og så håber jeg han kan lide den og vil tage med ud og købe den. Jeg kan vist ikke købe mobilen for ham jo og en mobil er meget en smagssag – så det er nok bedst han lige godkender den.

Den kan tåle vand og stød. Så jeg tror det er den oplagte mobil. John har jo ødelagt 3 mobiler af mens han har arbejdet i Biersted. Ikke så godt!

Regner med vi skal have en god flaske rødvin i morgen aften og købe lidt chokolade og bare hygge, når ungerne er blevet lagt i seng.

Ellers en ok start på anden nattevagt. Fik en sms ved 18-tiden, at jeg først skulle møde ind til kl. 22.00. Jeg hoppede under dynen og fik lige 3 timers søvn, inden jeg skulle af sted. Det redede da godt nok lige mit humør. Var så træt og udkørt efter nattevagten dagen før og kunne slet ikke sætte mig op til at skulle af sted. Nu føler jeg, at jeg kan klare hele verdenen med den lille ekstra lur. SKØNT!

One thought on “Sony Ericsson Xperia Active

Leave a Reply

Skriv et svar