Som at blive kvalt indefra..

Lang ventetid for at få svar

Beklager min stilhed her på bloggen. Men jeg har lagt syg i 10 dage med lungebetændelse.

Jeg må stole på, at jeg ikke har været smittet med corona ud fra hvad lægerne siger og negative tests. Men jeg har haft lungebetændelse før, og det her har overhovedet ikke været som lungebetændelse, som jeg kender det.

Mine symptomer kom som et lyn fra en klar himmel med tør hoste, lav feber og en smule ubehag i kroppen. Fik henvisning af lægen til test dagen efter.

Først havde jeg almindelige influenzasymptomer. Jeg var enormt træt, havde tør hoste og havde ondt i muskler og led. Og så sov jeg rigtig meget.

Efter et par dage begyndte det at svide og brænde indvendigt. Jeg døjede med at trække vejret. Det føltes som om lungerne blev mast, eller som om der sad en kæmpe ovenpå mig. Jeg kunne ikke trække vejret ordentligt. Dertil kom feberen også og var en trofast følgesvend.

Efter lidt tid blev det værre. Jeg begyndte faktisk at blive lidt bange. Det føltes som om jeg blev kvalt indefra.

Jeg var flere gange i kontakt med egen læge og lægevagten. Men de ville bare have jeg så tiden an og måtte ringe igen hvis det blev værre… Værre? Hvordan pokker kunne det blive værre? Og mens jeg ventede på svar på coronatest ville de ikke se mig. Der gik over 72 timer inden jeg fik svar på testen, som var negativ.

Tilsidst fik jeg fat i en lægevagt, der udskrev piller mod lungebetændelse, uden at have set eller lyttet til mig. Og fik jeg det ikke bedre, måtte jeg lå ringe til egen læge. Hvilket jeg så gjorde, men igen var der ingen hjælp at hente. Måtte lade pillerne virke og jeg skulle i hvert fald ikke komme ned til klinikken, når jeg var syg!? Til trods for negativ coronatests. Ja, jeg undres…

Nu venter jeg bare på og beder til pillerne virker ?

Har fået det bedre. Har ikke feber i døgndrift mere, og kan bedre trække vejret. Men lungerne er stadig ømme. Har ondt foran, i siderne og bagpå. Er godt træt af det hele.

Leave a Reply

Skriv et svar