Solen titter stadig frem

I går var der fantastisk vejr og det skulle udnyttes med en lille god gåtur med vufferne. Elsker at komme ud og gå og få lidt styr på tankerne og bare få ladet en selv op. Man bliver så glad af solskin og en frisk gåtur. Det synes jeg i hvert fald.

Aftensmaden bestod af Asiatisk inspireret kyllingebowl med ingefærsris – mums, siger jeg bare. Det var bare rigtig godt. Glæder mig allerede til aftenens nye menu. Det kan virkelig godt anbefales!

Ellers blev der moslet lidt med at prøve at sætte lågerne på min nye skænk rigtigt på – det driller, men vi prøver igen i aften. Det skal nok lykkedes.

Aftenens film stod på en af mine ynglingsfilm – nemlig Fidibus. Elsker simpelthen den film – kan se den igen og igen.

En af mine kolleager kom også med nogle ting til huset. Det var virkelig sødt af ham og hans kone, at de havde tænkt på mig. Fik nogle fine billeder og nogle pynteting. Fantastisk! Synes det passer godt ind i huset. Nyt liv.


Fik også en “indflyttergave” i går aftes – som jeg blev virkelig glad for. Disse fine Lyngby glas. Så skal jeg bare til at køre den stil fra nu af. Mix and Match – det er det nye sort!

Leave a Reply

Skriv et svar