Søskende weekend

Fredag kom Renés søskende og bedre halvdele og blev her hele weekenden. Det var fint det kunne lade sig gøre, og vi kunne være hos os, nu hvor vi har fået lille Niels.

Vi fik hurtigt slået teltene op til gæsterne og ungerne ville også sove i telt. Det var bare rigtig hyggeligt.

Fredag aften gik med rundvisning på gården, havetraktorture der løb lidt løbsk ??? og grill hygge til de sene nattetimer.

Lørdag efter morgenmaden tog vi til Thorup Strand og Bulbjerg alle mand. Renés søskende ville gerne se og genopleve Thorup strand og den lejrskole de var på flere gange som børn. Et glædeligt gensyn. Og vi fik endda lov til at komme indenfor og kigge.

Vi spiste en let frokost på stranden, hvor vi også var heldige at Gutterne På Gutterne kom i land med friske fisk. Det var godt timet af turguiden, René ??

Bulbjerg er som altid et besøg værd. Og vi tog turen ned af bjerget og op igen.

Da vi kom hjem startede vi op i grillen igen nød en stille og rolig aften. Folk var vist lidt trætte efter fredagens festligheder og al den friske luft i Thorup ?

De tog hjem hen af formiddagen og vi andre fik lidt styr på huset m.m. Da regnen stoppede skyndte vi os at hoppe i bilen og kørte til Dronninglund for at gå en lille tur og for at få en is. Ungerne skal hjem til deres far på ferie i aften, så vi nyder dem lige fuldt ud, inden de skal afsted. Det har været en dejlig weekend.

Leave a Reply

Skriv et svar