Snik snak…

Efter ridningen hentede jeg Susanne og vi kørte ud til hendes veninde i Tolstrup. Vi skulle ud og kigge på noget rideudstyr. Vi blev budt på kaffe og så faldt snakken ellers på hestene. Jeg var MEGET fristet og hvis jeg bare havde pengene til det, så havde jeg købt hendes cowboysadel lige på stedet. Men, men, men… økonomiministeren herhjemme var ikke helt enig i at det var smart at købe den sadel. Sådan er det jo smiley Men, jeg kan også godt se det – det er jo ikke nødvendigt-nødvendigt med en sadel mere lige pt og slet ikke en cowboysadel til en tinkerhest. Kunne bare godt se Henning med den på og man sad jo helt fantastisk i den. SUK… Nå, tilbage til virkeligheden. Det har været en skøn dag med en masse snak med alle mulige og umulige smiley
Ungerne og jeg bestemte os for at lave pandekager til aftensmad – selvfølgelig også lyserøde pandekager med is og syltetøj. Sådan skal det være!

Og man kan altså ikke lave pandekager med andet end… en god gammeldags paletkniv som den her – fundet i genbrugen til en 5’er…

I morgen skal jeg mødes med Michala i Storvorde og så kører vi ud til hendes forældre og spiser og tager derefter til September-marked i Michalas hjemby. Jeg glæder mig og har jo været med 2 gange før – det er virkelig hyggeligt. Og vi slutter af med et besøg på lørdagens loppemarked, når vi er stået op efter fredagens festligheder. Det kan kun blive en god weekend!

Leave a Reply

Skriv et svar