Selvforskyldt nedbrud…

Ihh, sikke noget hø. Indrømmer det er kun mig selv jeg kan takke for vores side har været nede. Jeg havde glemt at betale 39 kr. til hostmaster i års-geby. Doh! Regningen var blevet sendt til en gammel mailadresse, som jeg ikke bruger mere og der ved ikke har set. Men, nu er det fixet og regningerne bliver sendt til min nye adresse fremover smiley

Og så vil jeg da lige blære mig med, at jeg har været ude og ride på Henning i dag. JA! RIDE!!! Jeg tog mig sammen, og hoppede op. Vi skridtede rundt ovre på engen i en 10-15 min. hvor jeg hoppede op og ned fra ham – for at øve dette også. Det gik så fint! Vi red så lige rundt og jeg ringede endda til John fra ryggen af Henning og bare SKREG – JEG GJORDE DET! Og John fattede ingenting. “Gjorde hvad?” smiley Ej, jeg er så glad for den hest. Han er bare så dygtig. Ved red stille og roligt hjem langs vejen og så fik han fri og en masse godbider. Mors dreng.

Inden dette var det Jens det gik ud over. Vi tog en lille skovtur/marktur over forbi Mette og Lasse. Jens har nogle sår efter grimen, der driller – så jeg ville ikke ud på en større tur. Kun lige ud og strække ben. Det var en dejlig lille tur og Jens blev kun forskrækket for Jago (Mettes hund), der legede “rådyr i krattet” og Jens blev lidt fjantet over det. Men så kom der da fut under ham. he he.

Men der er jo også sket så meget de sidste par dage. Jeg har jo slet ikke kunne opdatere min hjemmeside og det har været ganske forfærdeligt. Men, nu er vi i gang igen.
Jeg har jo fået min nye cykel til cykelferien. Den er bare så fin! Fik den pruttet ned til 400 kr. Jeg skal endda ud og prøvekøre den i dag med cykeltraileren bagefter. Fiaten er på værksted, så jeg må hente ungerne på cykel. Men så kan jeg da også smugtræne lidt til cykelferien jo. Det er nok også meget godt at begynde at cykle lidt inden. SÅ af sted med mig over de næste par uger.
Den anden aften ville jeg overraske manden min med at tænde op i grillen. Havde købt lidt lækkert ind og fik da ild i skidtet og det hele. Desværre var det så lige den dag, manden havde overarbejde (Altså udover det sædvanlige) – så ungerne og jeg måtte spise alene. Men, vi holdte liv i grillen og gemte noget mad til far, hvilket han var rigtig glad for.

Vi har nydt det gode vejr de sidste par dage. Det er virkelig dejligt. I går var ungerne og jeg oppe efter is hos købmanden og mødte Birthe og Svend Aage, der inviterede os hjem til sodavand og en kold. Vi sad i skyggen og nød vejret og en sludder for en sladder. Senere tog vi ud til Heidi og Brian. Det var ellers meningen jeg skulle have været på hesteryg i går, men havde så meget om ørerne og Mette måtte også aflyse pga. sygt barn m.m. Vi tager bare revanche en anden god gang. Det er helt sikkert!

Leave a Reply

Skriv et svar