Så skal fruen her have jagttegn

Og i kan tro jeg glæder mig! Ville have taget det sidste år, men der var jeg for sent ude. Så da jeg modtog besked om at nu var der nye hold, skyndte jeg mig at melde mig på holdet! Er meget spændt på det og glæder mig utroligt meget. Har altid været meget glad for at være ude i naturen og det allerbedste jeg har oplevet, var sidste år, da min mand tog mig med på jagt, hvor vi sov i shelter i efterårsferien. Vi skød ikke noget, men var helt tæt på naturen og dyrene. Det var en vild oplevelse. Jeg elsker “overlevelsesture” i naturen og elsker at koble helt fra hverdagen og bare nyde roen. Har altid nydt at være ude og haft naturen tæt på mig og er også lidt af en drengepige – så nu skal det være! Folk kigger godt nok underligt på mig, når jeg fortæller jeg skal have jagttegn.. “Jamen, tror du godt du kan skyde et dyr?” og “du har altid været så glad for dyr – hvordan vil du kunne skyde et dyr?”… Ja.. vi må se …

Og så kan jeg jo passende ønske mig lidt jagtgrej i julegave. www.antlers.dk

Leave a Reply

Skriv et svar