Så gjorde vi det lige igen. Dejlige Blokhus strand!

Fik den skøre ide at smutte til Blokhus efter aftensmaden i går aftes og vinterbade. Shit det var altså pivkoldt i går. Jeg kom i første omgang kun ud og dyppede fødderne og så rendte jeg op i bilen. Sad lidt og tog en hurtig snaps og så løb jeg ellers med Winther ud igen. Chili var med, men hun ville altså ikke med i – så hun var fotograf i stedet for. Ha ha. Men det var nu en hyggelig tur og man har det SÅ fedt bagefter. Dét kan altså noget det vinterbadning der – det siger jeg jer. Prøv det!

Havde tidligere fri i går pga jeg skulle til lægen og have målt mit blodtryk – det så desværre rigtig skidt ud. Men det er der heldigvis råd for. Er sendt videre så der kan komme styr på det. Turen går til Hobro i næste uge. Teenageren og jeg tog efter lægen en tur til Brønderslev efter nye morgenkåber som kæresten havde bestilt til os. Så lækkert. Vi fik købt lidt nyt sengetøj til hende og til os voksne og hyggede os med den lille sviptur.

Leave a Reply

Skriv et svar