Så blev det fredag…

God dag og god weekend herfra!

Og weekend lige om hjørnet! Det bliver dejligt. Selvom manden er ved at være lidt småvag, så bliver det dejligt at komme helt ned i gear. Der er ikke sket det helt store. Lotus tog hjem til sin far efter skole i går som aftalt og kommer først hjem søndag aften. Vi andre hyggede bare med aftensmad for an TV’et. Det er lige en tand hyggeligere, end at sidde oppe ved det store bord. Bare en gang i mellem, så må man godt, ik?

Min registreringsattest kom også i går med posten. Jeg kunne simpelthen ikke finde den gamle til Peugeot’en. Var alt igennem, flere gange! Til sidst gik jeg ind og betalte for en ny og fik den tilsendt. 10 minutter efter fandt jeg selvfølgelig registreringstattesten. Typisk mig! Nå, men manden skal alligevel til Frederikshavn i dag, så han svinger lige indenom Uggerhøj med den. Så er den klaret.

Leave a Reply

Skriv et svar