Så kører det for mig…

Er godt nok noget træt her til aften på nattevagten. Måtte ty til et par energidrikke. Godt jeg har weekend efter denne vagt. Jeg prøvede endda at sove et par timer før vagten – dog uden held. Ungerne og John rumsterede nedenunder og jeg var bare ikke træt nok til at sove forbi det. Suk. Nu sidder jeg så her og er MEGA træt og der er bare længe til fyraften og gensynet med min seng…

Jeg regner med vi skal en tur i Ikea på fredag. John har også fået lov at holde fri fredag, da der kommer en forsikringsmand og vil prøve at se om han kan lave en anden løsning på vores forsikringer. Vi vil så ud og have et nyt tæppe til under spisebordet. Det vi har nu, er virkelig så slidt efter ungerne har spildt det ene efter det andet ned på det. Håber Ikea har TÆPPET vi leder efter…

Leave a Reply

Skriv et svar